Infraröd Värme - >Det finns två avgörande fördelar med att använda Infraröd strålning i stället för ett traditionellt bastuaggregat för att värma upp människokroppen. Det ena är att med Infraröd strålning så blir bastutemperaturen betydligt lägre trots att kroppen värms upp effektivare och bringas till svettning snabbare. Energin att värma upp människokroppen överförs genom direkt strålning i stället för genom att värma upp luften först. Detta gör att våra bastur har en betydligt lägre temperatur och därmed är behagligare att vistas i och luften avsevärt lättare att andas. Och, inte helt oväsentligt i dessa tider, väsentligt mindre energi går åt.

Den andra fördelen är att den hälsosamma påverkan som bastubadande har på människokroppen, känt sedan urminnes tider, nu med denna moderna teknik blir avsevärt förstärkt. Anledningen är främst den Infraröda strålningens förmåga att tränga djupare in i den mänskliga vävnaden (upp till 4 cm finns det uppgifter på). Därmed värms människokroppen på ett mer djupgående sätt än vad värme från uppvärmd luft kan göra, som inte har någon förmåga alls att tränga in i människokroppen utan bara värmer ytskiktet. Denna djupa penetration har många välgörande effekter på människokroppen, något som påvisats både med forskning och människors personliga upplevelser. 

Fyll i formuläret nedan så kontaktar våra experter dig. Under 2012 kommer vi öppna ett showrum i Stockholm, Göteborg och Malmö mer information om detta kommer inom kort.

Just nu kan du testa den i på vårt lager i Brommaplan!

Namn:


Telefonnummer:


E-post adress:

Uppge ert ärende

Fyll i er fråga


Alla våra bastun har inbyggd CD spelare & 7" platt Tv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

En Persons bastu
 
Två Persons bastu
 
Tre Persons bastu
 
Sex persons bastu
Showroom Brommaplan - Bastustockholm.se en del av CleanWorld Sverige AB - Email: info@bastustockholm.se - Tel: 0723 040 399